Cadde Aynur Aydın: Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum

Aynur Aydın: Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum

29.07.2022 - 13:57 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan Aynur Aydın, sözü ve müziği Turaç Berkay’a ait ‘Siyah’ adlı parçasını geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturdu. Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı görüntülenen 36 yaşındaki şarkıcı, yönetmen koltuğunda Mihriban Tandoğan'ın oturduğu şarkının klibinin iddialı olduğu şeklindeki yorumlara cevap verdi.

Aynur Aydın: Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
Almanya'nın Münik kentinde dünyaya gelen Aynur Aydın, geçtiğimiz mayıs ayında Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden misiniz?' serisinin konuğu olmuştu. Çarpıcı açıklamalarına yenilerini ekleyen ünlü şarkıcı, 2011 yılında Türkiye'ye geliş hikayesini şöyle anlatmıştı:

Haberin Devamı

Biraz romantik bir düşüncem vardı, topraklarıma geri dönmek gibi. Çocukken Türk olduğum için hep ötekileştirildim. ‘Özüme dönersem daha mutlu olurum’ diye düşündüm. O zamanlar yaptığım müzik Türkiye’de çok üretilmiyordu. Aklımda burada başlayıp, dünya starı olmak vardı. Türkiye’den dünya starı çıkarmadık, çıkaracağımızı da düşünmüyorum. Belki marjinal bir gruptan çıkar alternatif müzik yapan birilerinden. Mabel Matiz gibi. Pop dünyamızda zor. Bizim her şeyimiz onların kötü versiyonu.

"BİZ NE KÖTÜLERİ SEVDİK"

"Sevgilinizden ayrıldınız ve daha iyisini bulamadınız. Ona geri döner misiniz?” sorusuna ise Aynur Aydın, "Biz ne kötüleri sevdik. İnsanoğlunda illa çift olma baskısı var. Yalnız olmaktan korkmam" yanıtını vermişti.

Aynur Aydın: Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum

"SEVGİLİME ÇIPLAK FOTOĞRAF GÖNDERMEDİM"

Bir insanın sevgilisinin telefonuna gizlice bakmasının normal olmadığını söyleyen ünlü isim, sevgiliye çıplak fotoğraf göndermenin normal olacağını da dile getirmişti: Ben hiç yapmadım. Korktuğumdan, başıma bir şey gelmesin diye. Çevremde yapan çok.

"KÖTÜ YORUMLAR DA VAR"

Şarkıcılık kariyerinin dışında sivri dili söylemleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Aynur Aydın, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

Aynur Aydın: Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum

Haberin Devamı

İlk albümünü 2011 yılında yayınlayan, son teklisi 'Siyah' ile magazin gündeminde olan ünlü popçu, klibin iddialı olduğu şeklindeki yorumlara şu yanıtı verdi:

Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum. Günümüzde gayet normal karşılanıyor. Benim çok içime sinen bir proje oldu. Her karanlığın ardında bir aydınlık olduğuna inanlardanım. Şarkımda da bunu anlatmak istedim. Çok fazla yorum aldım. Sevildiğini düşünüyorum ama tabii ki kötü yorumlar da var. Buna da artık alıştık.

Aynur Aydın: Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum

"ÇOK ÇALIŞTIM, HAK ETTİM"

Yaz başında kısa bir tatil yapan Aydın, "Henüz tam anlamıyla bir tatil yapabilmiş değilim. Genelde yaz sonu tatil yapmayı seviyorum. Bu sene de öyle olacak gibi duruyor. Yurt dışında güzel bir tatil planım var. Çok çalıştım ve bunu hak ettim" dedi.