Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Atlı Spor Kulübü, Yeni Yıl Engel Atlama Yarışmaları ve Kostümlü Aileler Yarışıyor Parkuru’na ev sahipliği yaptı.

Avrupa’nın en yetkin ve saygın binicilik merkezlerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nün, baştan aşağı yenilenen kapalı maneji, önceki gün Yeni Yıl Engel Atlama Yarışmaları ve Kostümlü Aileler Yarışıyor Parkuru’na ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden 135 binicinin katıldığı ve üç gün devam eden yarışmaların ilk günü, heyecanlı görüntülere sahne oldu. Sabah saatlerinde başlayan engel atlama yarışmalarının ardından akşam ‘Aileler Yarışıyor ve Kostümlü Pro-Am’ yarışması düzenlendi. Hem çocuklar hem de aileler birbirinden renkli kostümlerle yarışırken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Organizasyona Hasan Şentürk ve Kızı Karan Şentürk, Zeynep Toros oğlu Kerem Kadirbeyoğlu, Emir Yücel, Ömer Yücel, Hanzade Ekmekçi ve Neslişah Evliyazade Ekmeçi gibi kadar pek çok tanıdık sima katıldı. Sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D, sağlık sponsorluğunu ise Mediİstanbul Hastanesi’nin üstlendiği gecede ödül töreni ise muhteşem oldu.

Haberin Devamı

KOSTÜMLÜ YARIŞMA

KOSTÜMLÜ YARIŞMA

KOSTÜMLÜ YARIŞMA

KOSTÜMLÜ YARIŞMA

KOSTÜMLÜ YARIŞMA

KOSTÜMLÜ YARIŞMA

KOSTÜMLÜ YARIŞMA