Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Bodrum Serafina ve Alaçatı Cabaret Grande’nin açılışı, cemiyet hayatının ünlü isimlerini buluşturdu.

RENKLİ DAVET

İtalyan mutfağının temsilcilerinden Serafina, üçüncü şubesini Bodrum’da açtı. Gündoğan Küçükbük’teki mekan, Seba Küçükbük Evleri ve Seba Residence’ın beach kısmında hizmete girdi.

Metin Şen’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete, markanın İtalyan kurucularından Fabio Granato, Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli, Selim-Eda Kosif, Sedef Fenercioğlu ve Hümeyra Ökçün gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Gecenin sürprizi, Bodrum’da nostalji geceleriyle ün yapan DJ Ali Sayar’ın performansı oldu.

ÇEŞME VE BODRUM’DA EĞLENCE

Alaçatı’nın gözdesi

Alaçatı Cabaret Grande, Ayta Sözeri gösterisiyle kapılarını açtı. Etkinliğe, iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. Davetliler arasında Burak-Melis Hatipoğlu çifti, Gupse Özay, Elif-Ersan Özbelge de vardı. Konuklar, gece boyunca eğlencenin ve lezzetli yemeklerin tadını çıkardı.

Cuma ve cumartesi akşamları Sözeri’nin sahne alacağı mekan, Defne Samyeli’yi de ağırlayacak.

ÇEŞME VE BODRUM’DA EĞLENCE

Koku saati

Uluslararası esans üreticisi MG International Fragrance Company, Marketing Türkiye tarafından düzenlenen XCO’18 Deneyim Tasarımı ve Yönetimi Zirvesi’nde koku workshop’u gerçekleştirildi. Katılımcıları koku dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkaran parfümörler, notaları tanıttı ve kendilerine hitap eden kokuyu yaratmalarını sağladı.

ÇEŞME VE BODRUM’DA EĞLENCE

Geleneksel öğle yemeği buluşması

Skal International İstanbul Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği, Millennium Golden Horn İstanbul’da gerçekleşti.

Orhan Yeşerenyuva’nın ev sahipliğindeki organizasyona, yönetim kurulu başkanı Ata Eremsoy, üyeler Ayşe Önen, Can Arınel, Selma Tatar, Özen Kırant Yozcu, Mustafa Yalçın ve Meltem Tepeler katıldı.

ÇEŞME VE BODRUM’DA EĞLENCE

ÇEŞME VE BODRUM’DA EĞLENCE

Yaz tatili başladı

İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel, çoçukları Yağmur ve Doruk’la Alaçatı sokaklarında görüntülendi. Yoğun bir iş temposunun kendisini beklediğini söyleyen iş adamı, bu yaz İstanbul-Çeşme arasında mekik dokuyacağını, hafta sonları ailesinin yanında olacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

ÇEŞME VE BODRUM’DA EĞLENCE