Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Umutla heyecanla beklediğimiz yeni yılı karşılamaya saatler kala, iş, sanat ve cemiyet hayatından dost simalara “Bu yıl sizlerde neler bıraktı, neler öğretti, 2023’ten neler bekliyorsunuz?” diye sorduk. İşte, ünlü isimlerin yanıtları...

‘Kendimize değer verelim’

2023 için dilekler

Prof. Dr. Neşe Kavak: Yeni yıl, yeni başlangıçlar demektir. Yeni yıl ayrıca yeni kararların alındığı, hedeflerin konulduğu bir dönemdir. Sigarayı bırakmak, diyet yapmak, spora başlamak gibi kararlar alınır. Hedef olmadan, karar olmadan başarı da olmaz. Bu yıl da alınan kararlara mutlaka sağlıklı yaşamı da eklenmesini tavsiye ederim. Kendimize değer verelim.

Haberin Devamı

‘Sevdiklerimize sarılalım’

2023 için dilekler

Esra Oflaz: 2022 yılı; pandemiler, savaşlar, krizler ve ayrılıklarla yaşamda bana bir kez daha her şeyin geçici olduğunu, aslen tek sahip olduğumuz o şeyin anlar ve sevgi olduğunu hatırlattı. O vakit, son anımıza kadar anlarımızı coşkuyla bugün son günümüz gibi minnetle yaşayalım, sevdiklerimize ve dostlarımıza sıkı sıkı sarılalım.

‘Birlik diliyorum’

2023 için dilekler

Süleyman Orakçıoğlu: Orka Holding için 2022 yılı, sürdürülebilir ve dijital modaya öncülük ettiğimiz unutulmaz bir sene oldu. Damat Tween ve D’S damat ile 2023 yılında Cumhuriyeti’mizin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne yakışır ölçüde bir performans hedefliyoruz. Herkese sağlıklı, mutlu, barış içinde, birlik ve beraberliğin hakim olacağı bir yıl diliyorum.

‘Temiz bir başlangıç olsun’

2023 için dilekler

Demet Sabancı Çetindoğan: 2022 zor bir deneyimdi. 2023 temiz bir başlangıç olsun. Benim için 2023’ün ayrı bir özelliği var, Cumhuriyeti’mizin 100’üncü yılı da olması. Son derece moralli ve pozitifim. Zamanın akışına imkan vermemiz ve her şeyi kontrol etmeyi bırakmamız gerekiyor sanırım. 2023 böyle bir yıl olacak. Ülkemi çok seviyorum, bolluk, bereket ve iyilik diliyorum.

‘Güzelliklere kavuşalım’

2023 için dilekler

Feryal Gülman: 2022 maddi ve manevi olarak tüm dünya için pandeminin hâlâ üzerimizde bıraktığı zorlukları pek çok yönden hissettiğimiz bir yıl oldu. 2023’ün hepimize bu zorlukları unutturduğu, gönlümüzden geçen tüm güzelliklere kavuşacağımız, sağlıkla geçen bir yıl olmasını diliyorum.

Haberin Devamı

‘Tüm dünyaya huzur gelsin’

2023 için dilekler

Ebru Sanver: Geçtiğimiz yıllar bize sağlığın ve dünya barışının önemini unutamayacağımız bir şekilde hatırlattı. İnşallah 2023 yılı ülkemizde ve tüm dünyada huzur, barış ve bol bereketli bir yıl olarak gelsin.

‘Zorlu bir yıl olacak’

2023 için dilekler

Nilüfer Çevikel: 2023 zorlu bir yıl olacak her anlamda. Ancak biliyoruz ki hiçbir başarı zorluk olmadan kazanılmaz. Büyük heyecan içindeyim. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında bir Atatürk kadınına yakışacak örnek işler yapmak arzusundayım. Hem kendim hem de ülkem adına unutulmaz bir yıl olmasını diliyorum.

‘Nefesimiz kıymetli’

2023 için dilekler

Gülperi Bayraktar: 2022 yılında maskesiz nefes almanın ne kadar kıymetli bir nimet olduğunu öğrendik. Bir soluk nefese servetlerin de kifayetsiz kalabileceğini öğrendik. 2023’ten de sağlık ve barış diliyorum.

‘Çalışmanın sonu yok’

2023 için dilekler

Dilek Hanif: Benim için her bakımdan keyifli bir yıldı ama öğrendiğim şu zaman çok hızlı geçiyor, çalışmanın sonu yok. Kendime zaman ayırmam gerektiğini öğrendim. Sağlık ve huzurun hayattaki en önemli şey olduğunu zaten biliyordum ama bunu bu sene daha da iyi anladım. Herkese mutlu yıllar.

Haberin Devamı

‘Savaşlar son bulsun’

2023 için dilekler

Beyhan Benardete: 2023’te insanca yaşayacağımız doğaya sahip çıkılan ekonominin düzeldiği enflasyonun düştüğü, savaşların olmadığı, sevgi dolu, politikacılarımız kendi menfaatlerini gözetmeden bu şahane ülkemize sahip çıktığı, hırslarının akıllarının önüne geçmeyeceği, iyi yönetilen, ekonomisi düzgün, zengin bir Türkiye diliyorum.

‘Umut ediyorum’

2023 için dilekler

Sema Güral Sürmeli: Sevinçler, başarılar, hüzünler, başarısızlıklar yani insan için olabilecek tüm duygu ve olayları bıraktı 2022. Çok üzülerek belirtiyorum ki kadın, çocuk ve hayvanlara yapılan eziyetler ile merhametin yok olduğunu gördüm. Daha hoşgörülü, daha çalışkan, daha üretken bir toplum olmayı umut ediyorum.

‘Her şeyin başı sağlık!’

2023 için dilekler

Nuri Develi: 2022 yılı ben ve ailem için hep karmaşık hislerle hatırlayacağımız bir yıl oldu. Bazı sağlık sorunları ile her şeyin başının sağlık olduğunu ama sevgi ve birliktelikle tüm sorunların üstesinden gelinebileceğini tecrübe ettik. Sevdiklerimizle sağlıklı ve huzurlu bir yıl olsun. Aynı zamanda benim için çok anlamlı olan ‘Arif Olmak Belgeseli’nin de galasını 2023’te yapacağımız için heyecanlıyım.

‘Beklentim dinginlik’

2023 için dilekler

Beyhan Bağış: Huzurun hayatımızda ne kadar kıymetli olduğunu öğretti bana 2022… 2023’ten de en büyük beklentim dinginlik, sağlık ve huzur…

‘Sağlığın önemini anladık’

2023 için dilekler

Murat Kolbaşı: 2022 sağlığın önemini daha da iyi anladığımız bir sene oldu. Bir de hayatın içinde bazen kolay ulaştığımız ama o basit gibi görünen şeylerin hayatta ne kadar önemli olduğunu öğrendim. 2023 önemli, çünkü Cumhuriyeti’mizin 100’üncü yılı, hep birlikte kutlamak dileklerimle sağlıklı bir yıl diliyorum.