Cadde 'Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor'

'Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor'

17.05.2023 - 15:56 | Son Güncellenme:

Şarkıcılık kariyerinin dışında açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da her daim adından söz ettirmeyi başaran İrem Derici (36) ile kendisinden yedi yaş küçük Atakan Işıktutan'ın aşkı doludizgin devam ediyor. Sivri dilli popçu, özel hayatı hakkında yine çok konuşulacak sözler sarf etti.

Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor

İrem Derici ile Atakan Işıktutan'ın geçtiğimiz şubat ayında yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Birlikte Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a tatile giden ikiliden Derici, sevgilisiyle romantik pozlarını nazar boncuğu emojisiyle paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı ile ilişkisinden bahseden 29 yaşındaki sporcu, "Her şey güzel gidiyor. Nazara inandığım için bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Bu zor günlerde birbirimize tutunarak hayata bağlandık" demişti.

Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor


"İLK İREM MESAJ ATTI"

Tanışma hikayelerini de anlatan Atakan Işıktutan, "İlk olarak sosyal medyadan İrem bana mesaj attı. Sonrasında ise ben İrem’in bir spor videosuna yorum yazdım. Konuşma öyle başladı” itirafında bulunmuştu.

Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor


"KİMSE SEVGİLİME ASILAMAZ"

YouTube programı 'Ne Olursan Ol, Rahat Ol'a katılan İrem Derici de özel hayatıyla ilgili konuştu.

Benim masamda biri sevgilime asılırsa kaşığı bir tarafına sokarım. Asılamaz zaten, yemez.

"ATAKAN'IN BİR KOKUSU VAR"

'Survivor 2019' yarışmasıyla ünlenen, Survivor All Star'a sakatlığı nedeniyle erken veda eden Atakan ile aşkı tam gaz süren popçu, "Atakan’ın bir kokusu var. Beş gün antrenman yapsın, hiç yıkanmasın bebek gibi kokuyor. Çok şükür Allah’ıma yüzüme güldü" ifadelerini kullandı.

Atakan beş gün antrenman yapıp hiç yıkanmasın, bebek gibi kokuyor

Haberin Devamı

"DIŞ GÖRÜNÜŞÜNLE ÖLENE KADAR BARIŞMAYACAĞIM"

Öte yandan zekasına övgüler yağdırırken dış görünüşünden memnun olmadığını söyleyen ünlü isim, "Kendimi seviyorum. Ben çok zeki, pratik zekalı, bulunduğu ortamı neşelendiren bir kadınım. Ama dış görünüşümle ölene kadar barışmayacağım" açıklamasını yaptı.