Cadde Aleyna Tilki ile Uzi aşk mı yaşıyor?

Aleyna Tilki ile Uzi aşk mı yaşıyor?

05.01.2022 - 12:56 | Son Güncellenme:

Birkaç ay önce önce, "Sevgilim biraz maço ve keko olabilir" açıklamasını yapan genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin "Uzi" lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aleyna Tilki ile Uzi aşk mı yaşıyor

Son günlerde adı iş insanı Haldun Demirhisar ile anılan ve bu iddiaları reddeden Aleyna Tilki (21), yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Tilki'nin, "Umurumda Değil" ve "Makina" şarkılarıyla adını duyuran "Uzi" lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile birliktelik yaşadığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Teve 2' ekranlarında yayınlanan 'Magazin Masası' adlı programda yaklaşık 15 gündür aşk yaşayan ikilinin, ilişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih ettiği ileri sürüldü. Önceki gün birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'dan yayınlayan çiftin, sosyal medyada başlayan dostluğunun zamanla aşka dönüştüğü de iddia edildi.

Aleyna Tilki ile Uzi aşk mı yaşıyor

"HANİ KEKO SEVİYORDUN?"
Aleyna Tilki, geçtiğimiz yıl temmuz ayında Twitter hesabından, "Türk müzik piyasasını bence Bağcılar semti yönetiyor." mesajını paylaşmıştı. Uzi, genç şarkıcıya, "Hani keko seviyordun?" yanıtını vermişti.

Tilki ise, "Seviyorum ki... Seviyoruz diye analiz de mi yapmayalım?" açıklamasını yapmıştı.

Aleyna Tilki ile Uzi aşk mı yaşıyor

"JUSTIN BIEBER BANA YÜRDÜ"
Öte yandan geçtiğimiz hafta Enes Batur'un YouTube kanalında yayınladığı Tatsız Gerçek isimli video serisinin son konuğu Aleyna Tilki olmuştu. Gerek özel hayatı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tilki, "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırtmıştı. Genç isim, dünyaca ünlü meslektaşı Justin Bieber'ın Los Angeles'ta bir otel lobisinde kendisine yürüdüğünü iddia etmişti.

Haberin Devamı

Masa için beklerken yanındaki kişinin Bieber olduğunu anlatan Tilki, "Sürekli kulağıma bir şeyler söylüyordu. Ben de bunu yapmamasını rica ettim. Sonra bana masa ayarlatacağını söyledi. Önlü arkalı masalarda oturduk. Ben de kendime söylediğim kahveden bir fincan ikram ederek teşekkür ettim. O da bana gitmesi gerektiğini söyledi" demişti.

BIEBER'I TANIMAMIŞ
Bunlar yaşandığında Bieber'ın tanımadığını söyleyen Tilki, ABD'li şarkıcı kalktıktan sonra iki kadının onunla fotoğraf çektirmek isteyince olayın farkına vardığını ve kim olduğunun cevabını garsondan aldığını açıklamıştı.