Cadde Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti'

Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti'

11.12.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Daha önce üç kez Survivor'a katılan ve programın yeni sezonunda da yer alacak olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz sene SMS oylaması sonucu elenmesinin ardından "Emeklerimin karşılığını alamadım, bir daha asla Survivor’a katılmam!" sözleriyle çok konuşulmuştu. Dün akşam yeni sezon yarışmacılarıyla yayın yapan Ilıcalı; bu sözleri unutmayarak Nagihan'a karşı olay olan ifadeler kullandı.

Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı Mağdur Nagihanın dönemi bitti

Survivor 2023, 13 Haziran akşamı yapılan final programı ile sona ermiş ve kıyasıya mücadelenin kazananı Nefise olmuştu. Bu yıl düzenlenecek Survivor All Star'da ise kimlerin yarışacağı ise merak konusu olmuştu.

Haberin Devamı

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik ve Furkan Kızılay bu sene Survivor'da yarışacak.

Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı Mağdur Nagihanın dönemi bitti

Acun Ilıcalı, dün akşam Survivor All Star’ın yeni yarışmacıları ile yayın gerçekleştirdi. Yayında yeni sezonun konseptine dair detaylar ve takımlar belirlendi.

Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı Mağdur Nagihanın dönemi bitti

"HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILACAK"

Nagihan Karadere, geçtiğimiz sezonlarda birinci olamadığı için Ilıcalı’ya yaptığı "Artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu, bacağını, aşil tendonunu bir sayı alma uğruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa iş sadece SMS ile yürüyor. Emeklerimin karşılığını alamadım. Çok kırgınım ve bir daha asla Survivor’a katılmam!" çıkışıyla çok konuşulmuştu. Söylenen sözleri unutmayan Ilıcalı yayın sırasında Karadere’yi es geçmeyerek gündem olan ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Nagihan ile konuşmasına, "Ben şimdiden sana bir iki tane füze yollayayım buradan" diyerek başlayan Acun Ilıcalı; şöyle devam etti:

'Algı oldu, o öyle yaptı bu böyle yaptı. Hak etmedim, bunlar benim başıma niye geldi' şeklinde konuşan mağdur Nagihan'ın dönemi bitti. Artık parkurların kraliçesini tam anlamıyla performans bekliyor. Bu saatten sonra artık elenme korkun yok, her koyun kendi bacağından asılacak.

Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı Mağdur Nagihanın dönemi bitti

"DAHA ÖNCE BÖYLE HEYECANLANMADIM"

Ilıcalı’dan sonra söz alan Karadere ise "Kalbim ağzımdan çıkıyor, ben böyle daha önce heyecanlanmadım. Kalp dayanmayacak. Benim şu an kalbim dayanmıyorsa kimsenin kalbi dayanmayacak" dedi.