Cadde 2012’Yi NEREDE VE NASIL KARŞILAMALI?

2012’Yi NEREDE VE NASIL KARŞILAMALI?

16.12.2011 - 21:26 | Son Güncellenme:

31 Aralık gecesi için şimdiden plan yapılmaya başlandı. Şehir içinden uzaklaşmak ve biraz nefes almak isteyenler için, tercih edebileceğiniz üç farklı tatil konseptini derledik. İşte, Bodrum, Kartalkaya ve Kıbrıs’ta kaçabileceğiniz alternatif noktalar

2012’Yi NEREDE VE NASIL KARŞILAMALI

1 - YAZ?TATiLi: KIBRIS

Haberin Devamı

Yeni yıla Akdeniz’in ortasında, yazdan kalma günlerin tadını çıkararak girmek istiyorsanız, Girne Zefiros Koyu üzerindeki Merit Cyrstal Cove Hotel’i tercih edebilirsiniz. Yılbaşı gecesi otelde Gipsy Kings grubu, ardından Candan Erçetin sahne alacak. Eğlencenin yanında, dünya mutfağının seçkin tatları, yılbaşı gecesinin unutulmazlarından olacak. Usta şeflerin yapacağı Kıbrıs, Türk ve dünya mutfağının lezzetli yemeklerini, Çinli aşçıların hünerleri tamamlayacak. Alanlarında uzman yedi Çinli aşçının hazırlayacağı yemekler, özel Çin büfesinde sunulacak. Kış mevsiminin uğramadığı KKTC’te yer alan Merit Crystal Cove Hotel, denizi ve kumsalı, uzman terapistlerin görev yaptığı SPA’sıyla yeni yılı enerjiyle karşılamanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

2 - KIŞ?TATiLi: KARTALKAYA

Bu ay açılacak Kaya Palazzo Ski&Mountain Resort, yılbaşı tatilinde lüksü yaşamak ve kayak yapmak isteyenler için ideal. 40 milyon dolarlık yatırımla açılacak otelde, her malzeme ünlü markalardan oluşacak. Hermes, S.Pellegrino, Godiva ve Gilan bunlardan bazıları. Otelin mimarisi, doğrudan telesiyejlere ulaşım imkanı veriyor. Beş kilometrelik pistte, dört dakikada zirveye ulaşabilir, yolculuğunuzu dağ manzarası eşliğinde tamamlayabilirsiniz. Yorgunluk atabileceğiniz SPA’sı ve Kartalkaya’nın karlarla örtülü panoramasına hakim ısıtmalı havuzuyla dağların üzerinde yüzüyor hissi yaşayabilirsiniz.

3 - EĞLENCE TATiLi: BODRUM

The Marmara Bodrum, 2012’yi Bodrum’da karşılamak isteyenler için farklı bir program hazırladı. Gala yemeğinde fasıl grubu sahne alacak. DJ partisiyle devam edecek kutlamada, havai fişek gösterisi de yapılacak. Limitsiz yerli içkinin sunulacağı yemek, kişi başı 200 TL.
Konaklamak isteyenler için kampanya da yapıldı. Gala yemeği, masaj, Bodrum keşif gezisi, iki gece konaklama ve kahvaltının dahil olduğu konaklama paketi, iki kişilik odada kişi başı KDV dahil 254 euro.
Otelin engelli ve kimsesiz çocuklar için düzenlenen ‘yeni yıl ağacı ışıklandırma daveti’ne de katılabilirsiniz. Davette, konukların getirdiği hediyeler, engelli öğrencilere dağıtılacak.