Cadde 17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi'

17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi'

26.01.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Kader Bağları' adlı yapımda yer alan Nazlı Bulum, geçtiğimiz günlerde 17 yaşındayken yaşadığı ilişkiyi anlatmasıyla çok konuşulmuştu. 'Aşk Mevsimi' filminin galasına katılan oyuncu, gündem olan sözleri hakkında açıklama yaptı.

17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı Söylediklerim farklı lanse edildi

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer aldığı 'Aşk Mevsimi'nin galası yapıldı.

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan yapım, 2 Şubat’ta vizyonda olacak.

17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı Söylediklerim farklı lanse edildi

"GENÇ İNSANLARIN HER ŞEYİ AİLELERİYLE PAYLAŞMALARI GEREKİYOR"

Galaya, geçtiğimiz günlerde 17 yaşında yaşadığı ilişkiyi anlatmasıyla eleştiri oklarının hedefi olan 31 yaşındaki ünlü oyuncu Nazlı Bulum da katıldı.

17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı Söylediklerim farklı lanse edildi

Gazetecilerle bir araya gelen Bulum, aldığı tepkilerle ilgili konuşarak, "Genç erkek ve kadınların, yaşadıkları olumlu-olumsuz her şeyi aileleriyle paylaşmaları gerektiğini düşünüyorum" dedi ve şöyle devam etti:

Uzun bir söyleşiden ufak bir şey alınıp koyulması yanlış lanse edildi ve üzüldüm. Vermek istediğim mesaj; Yaşadığımız hiçbir şey sandığımız kadar kötü olmadığı ve ailelerimizle paylaşım içinde olmasının önemiydi. Ailem benim arkamda.

17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı Söylediklerim farklı lanse edildi

"CİNSELLİK BİR TABU VE BEN BUNUN FARKINDAYIM"

"Anlattığım şeyden küçük bir bölüm alındı ve farklı şekilde lanse edildi. Cinsellik bir tabu ve ben de bunun farkındayım. Bazı şeyleri konuşamadığımız zaman gençler kendini yalnız hissediyor."