Bilgi Rehberi Özel Güvenlik sınav sonuçları tarihi ne zaman? ÖGG sınav sonucu sorgulama...

Özel Güvenlik sınav sonuçları tarihi ne zaman? ÖGG sınav sonucu sorgulama...

06.07.2022 - 00:51 | Son Güncellenme:

Özel Güvenlik sınavları gerçekleştirildi ve ardından sınav soruları ve cevapları da erişime açıldı. Sonuç tarihi beklenirken ÖGG 98. temel eğitim ve 74. yenileme eğitimi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih de EGM tarafından ilan edildi. Peki, 2022 ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik sınav sonuçları tarihi ne zaman ÖGG sınav sonucu sorgulama...

ÖGG sınav süreci mayıs ayında başladı ve sınavlar ise 26 Haziran günü gerçeleştirildi. Sınavlara dair soru ve cevaplar ise EGM'nin resmi sayfasından yayımlandı. Özel Güvenlik sınavına giren binlerce aday ise 2022 ÖGG sınav sonuçları için tarihi bekliyor! İşte, Özel Güvenlik sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih...

Haberin Devamı

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Özel Güvenlik sınavları 26 Haziran 2022 tarihinde düzenlendi. Sınav soruları da 28 Haziran'da adayların erişimine sunuldu.

Sürecin ardından Özel Güvenlik sınavı sonuçları ise 15 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. 18-20 Temmuz tarihleri arasında ise adayların yazılı sınav sonucuna itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih aralığı olarak kılavuzda belirtildi.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve
sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” sitesinde ilan edilecektir.

 

Yazarlar