Skorer Serena’ya Elazığlı damat

Serena’ya Elazığlı damat

31.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

ABD’li tenisçi Serena Williams, bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Alexis Ohanian’la nişanlandı. Ohanian’ın kökeni Elazığ’a dayanırken, büyükbabasının tehcir döneminde ABD’ye yerleştiği öğrenildi

Serena’ya Elazığlı damat

Tenis kortlarında kazanmasına alışık olduğumuz Serena Williams bu kez aşkta kazandı. Kadınlar tenisinin yıldızı olan 35 yaşındaki ABD’li raket, sürpriz bir açıklama yaparak nişanlandığını duyurdu. WTA ASB Classic tenis turnuvası öncesinde açıklamalarda bulunan Serena, sosyal haber sitesi Reddit’in kurucularından 33 yaşındaki Alexis Ohanian ile hayatını birleştirmeye hazırlandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Serena, katıldıkları bir davette Ohanian’dan dört kelimelik bir teklif aldığını ve cevabının evet olduğunu söyledi. Teklifin İtalya’nın başkenti Roma’da geldiğini aktaran yıldız tenisçi ve Ohanian bir yıldır birliktelerdi.

2005’te kurdu

Reddit’i 2005’te kuran Ohanian’ın kökeni Türkiye’ye dayanıyor. Brooklyn doğumlu işadamının dedeleri Elazığ’dan göç etmiş. Bir Anadolu Ermenisi olan ailede Alexis’in büyükbabası, tehcir olayları sırasında Harput’tan ayrılarak ABD’ye yerleşmiş.