Fenerbahçe Ljomobir Fejsa kimdir? Hangi mevkide oynuyor?

Ljomobir Fejsa kimdir? Hangi mevkide oynuyor?

13.06.2019 - 15:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Ljomobir Fejsa kimdir sorusu taraftarlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imza attığı iddia edilen Ljomobir Fejsa, Sırbistan'ın Kula kentinde dünyaya geldi. Kariyeri boyunca en yüksek bonservis bedeline 30'lu yaşlarda Benfica'da ulaşan oyuncunun şu anki bonservis değeri 8 milyon euro olarak biliniyor. Peki Ljomobir Fejsa kimdir? Hangi mevkilerde oynayabiliyor?

Ljomobir Fejsa kimdir Hangi mevkide oynuyor

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imza attığı iddia edilen Ljomobir Fejsa kimdir sorusu sarı lacivertli taraftarlar tarafından araştırılıyor. Portekiz temsilcisi Benfica'da forma giyen Ljomobir Fejsa 14 Ağustos 1988 yılında Sırbistan'ın Kula kentinde dünyaya geldi. Kariyerine ülkesinin takımlarından Hajduk 1912 U19'da başlayan Ljomobir Fejsa alt yapıda gösterdiği performansın ardından 2008 yılında ilk profesyonel transferini gerçekleştirdi ve Hajduk Kula takımına transfer oldu. Sırbistan'ın köklü kulüplerindenolan Partizan'ın dikkatini kısa sürede çekmeyui başaran orta saha oyuncusu 2011 yılında Partizan'ın yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Bir sonraki durağı olan Olympiakos'tada iki sezon geçirdikten sonra Portekiz temsilcisi Benfica'nın yolunu tutan Ljomobir Fejsa, 2013 yılından bugüne kadar olan süreçte bu takım için mücadelesini sürdürüyor. 1.83 boyundaki oyuncu sağ ayağını etkili kullanabiliyor.