Skorer Gençlerbirliği Galatasaray: 0-1 (canlı anlatım)

Gençlerbirliği Galatasaray: 0-1 (canlı anlatım)

16.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Gençlerbirliği deplasmanında galibiyet arıyor. Ligin yenilgisiz takımlarından Galatasaray ve Gençlerbirliği oldukça kritik bir mücadeleye karşı karşıya. Sarı kırmızılı ekiplerde Wesley Sneijder'in de sakatlar listesine eklenmesi ile kadroda değişikliğe gidildi. Gençlerbirliği Galatasaray maçının canlı anlatımı sayesinde maçı canlı takip edebilirsiniz...

Gençlerbirliği Galatasaray: 0-1 (canlı anlatım)

Galatasaray Gençlerbirliği deplasmanında galibiyet bulmak istiyor. Galatasaray'da sakatlar can sıkıyor. Sakat olan isimlere Wesley Sneijder'de eklenmesi kadroda değişikliğe gidilmesine neden oldu. Gençlerbirliği Galatasaray maçının canlı anlatımı sayesinde maçı canlı takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIMI

2018 Dünya Kupası elemeleri nedeniyle bir hafta ara verilen Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak.

Sarı-Kırmızılı takım geride kalan 6 haftayı 4 galibiyet 2 beraberlikle tamamlarken rakibi Gençlerbirliği'nin 2 galibiyet ve 4 beraberliği bulunuyor. Galatasaray 14 puanla 3. sırada bulunurken Gençlerbirliği ise 10 puan 4 averaj ile 5. sırada yer alıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ GALATASARAY ilk 11'ler

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin, Josue, Bruma, Eren.

Gençlerbirliği'nin 11'i: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Kulusic, Uğur, Selçuk, Landel, Serdar, Khalili, Aydın, Stancu

Haberin Devamı

TARAFTARLARDAN COŞKULU KARŞILAŞMA

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Galatasaray, Ankara'ya geldi.

Esenboğa Havalimanı'nda sarı-kırmızılı kafileyi çok sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar, futbolculara yoğun ilgi gösterirken, tezahüratlarla takıma destek verdi. Galatasaray'da milli takımdan sakat dönen Wesley Sneijder, tedavisine devam edilen Kolbeinn Sigthorsson ile Serdar Aziz kadroda yer almadı. Martin Linnes, Salih Dursun ve Eray İşcan da Ankara'ya getirilmedi.

TARİHLERİNDEKİ 91. MAÇLARINA ÇIKIYORLAR

Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde yarın 91. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 90 maçta sarı-kırmızılılar 48, kırmızı-siyahlılar 22 galibiyet elde etti. Taraflar 20 maçta ise eşitliği bozamadı.

Lig maçlarında Galatasaray'ın 152 golüne, Gençlerbirliği 97 golle yanıt verdi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 4-1 kazandı, Ankara'daki müsabaka 1-1 bitti. Gençlerbirliği, 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'da 1-0 kazandığı maçın ardından Galatasaray ile yaptığı 6 müsabakada da galibiyete ulaşamadı, 3 kez yenildi, 3 kez berabere kaldı.

Alman futbolcu, Wesley’in yerine 10 numara pozisyonunda, Eren Derdiyok’a yakın oynayacak. Kanatlarda yine Bruma ve Yasin görev alırken, merkezde Tolga ile Selçuk’un yer alması bekleniyor. Hafif sakatlığı bulunan Tolga’nın kesim durumu maç saatinde belli olacak. Eğer Tolga yetişmezse, yerine Hamit Altıntop görev yapacak. Uzun süredir sakat olan De Jong da maç kadrosunda kendisine yer bulacak.

Haberin Devamı

Yarım dalya gelebilir!

Ligde Gençlerbirliği ile 91. kez karşı karşıya gelecek olan Cim Bom ‘yarım dalya’ yapabilir! Sarı-Kırmızılılar, geride kalan 90 maçta, rakibini 49 kez mağlup ederken, 21 yenilgi yaşadı, 20 maçta eşitlik bozulmadı.

Hazırlıklar tamam

Galatasaray, Gençlerbirliği maçı öncesi son hazırlıklarını Florya’da tamamladı ve dün akşam saatlerinde Ankara’ya giderek karşılaşma için kampa girdi.

Son yenilgi Arena’da

Aslan, ligde Gençlerbirliği’ne karşı çıktığı son 6 maçı da kaybetmedi. En son yenilgisini TT Arena’da 8 Mart 2013’te 1-0’lık sonuçla yaşayan Cim Bom, ardından oynanan 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

Gençlerbirliği Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği Galatasaray maçı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. 15 Ekim Cumartesi saat 20.00'de başlayacak olan maçı Lig TV naklen yayınlayacak.