Skorer Barcelona Manchester City maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Barcelona Manchester City maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

19.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Barcelona Manchester City maçı nefesleri kesecek. Daha önce Barcelona'da harikalar yaratan Pep Guardiola, Manchester City'nin başında Nou Camp'ta mücadele verecek. Gözler ise hem sahadaki yıldız isimlerde hem de teknik direktörlerde olacak. Peki Barcelona Manchester City maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Barcelona Manchester City maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta

Barcelona Manchester City maçı için heyecan dorukta. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. C Grubu maçında dünya futbolunun iki dev takımı Barcelona ile Manchester City kozlarını paylaşacak. Maçta Arda Turan'ın da oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Barcelona Manchester City maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Devler Ligi'nde 19 Ekim Çarşamba günü oynanacak müsabaka TSİ 21.45'te başlayacak. Nou Camp Stadı'nın ev sahipliği yapacağı mücadele Tivibu Spor 3'ten naklen ekranlara gelecek. Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmada Sırp hakem Milorad Mazic düdük çalacak.

Barcelona ne yaptı?
İlk hafta maçında Celtic'i konuk eden Katalan devi, İskoç rakibini 7-0'lık skorla sahadan sildi. Luis Enrique önderliğindeki Barça, ikinci haftada ise deplasmanda Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ı 2-1'lik skorla mağlup etti.

Manchester City ne yaptı?

Grubun ilk haftasında Borussia Mönchengladbach'ı ağırlayan İngiliz devi, rakibini 4-0'lık skorla geçti. Pep Guardiola'nın öğrencileri, 2. hafta maçında ise deplasmanda Celtic ile 3-3 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Pep evine dönüyor
Altyapısından yetiştiği Barcelona'da hem futbolcu, hem de teknik direktör olarak sayısız kupa kazanan Guardiola, Nou Camp'a bu maçla dönüş yapacak. İspanyol teknik patron, Katalan taraftarların önüne bu sefer başka bir takımın hocası olarak çıkacak.

Yazarlar