SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Efecan Karaca: "Güzel bir galibiyet"

Aytemiz Alanyaspor'un milli oyuncusu Efecan Karaca, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istediği her şeyi sahada uygulayarak güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Aytemiz Alanyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 1-0 kazandığı Fenerbahçe maçının tek golünü atan Efecan Karaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri için bu akşam çok güzel bir maç olduğunu ifade etti. Takım arkadaşlarına gösterdiği performanstan dolayı teşekkür eden Efecan, "Bir haftadır Fenerbahçe maçı üzerine çalıştık. İki kez analiz çalışması yaptık. Haftanın 3 günü Fenerbahçe'nin zaaflarını çalıştık ve sonuçta da inanılmaz pozisyonlara girdik. Hocamızın dediği her şeyi uyguladık sahada. Bunun da meyvesini topladık. Güzel bir galibiyet. Daha da farklı olabilirdi ama hepimizin beceriksizliği oldu ama olsun önemli olan kazanmaktı bugün ve kazandık." diye konuştu.

EN SON VİDEOLAR

  1. Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
  2. Hande Baladın'da kaptanlık gördüm! Eda Erdem'den Melissa Vargas'a jest
  3. Hakem toplantı görüntüleri nasıl sızdı? | 'Ali Koç'un izlediğini tahmin ediyorum'
  4. Kayserispor Başkanı Çamlı’nın cip ile çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsünün kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı
  5. Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin
  6. Montella'dan Semih Kılıçsoy cevabı!
  7. Senad Ok: Fenerbahçe için yol kalmadı artık! Para kaybetse ne olur?
  8. Aksal Yavuz: Trabzonspor hakkı sahada çok yendi | İnsanların aklıyla dalga geçmeyin
  9. Hami Mandıralı'dan milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin! Sen kimsin?'
  10. Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.