SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

YAŞAM HABERLERİ

5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı

Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.

Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım'

Yiğit Kurt, 10 yıldan fazladır dünyayı gezen hem bir gezgin hem de bir rehber. Ancak son yaptığı Yeni Zelanda seyahatinde kendisini, kaldığı hostelde ırkçı saldırının ortasında yumruklanırken buldu. Kafasına aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılan Yiğit, “Gurur duyduğum Türklüğüme karşı ne olursa olsun savaşırım” diyerek başına gelenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.

Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'

İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.