SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sizin Aşkınız Hangi Renk?

Tutkuyu anlatan renkler dile geliyor. Haydi sevdiklerinizi hoş sürprizlerle şaşırtmak için hislerinizi en iyi ifade eden rengi seçin!

|

Kırmızı tutkunuzu öne çıkarırken, romantik aşıklar için pembe ve mor vazgeçilmez ikili! Zarafet her şeyden önemli diyenler için ise önerimiz siyah ve lacivert. Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi mutlu edecek renk seçenekleriyle en özel tasarımlar Mudo City mağazalarında!

Kırmızı & Turuncu’nun Ateşi
Kırmızı, tutku ve heyecan yüklü aşıkların rengi. Mutluluğu temsil ettiğinden, sevdiklerinizin yüzünde hoş bir tebessüm yaratmak için hediye paketinizde kırmızının en güçlü tonunu taşıyabilirsiniz. Kararlılığınızı ve aşkınıza duyduğunuz güveni anlatmak için ise bir demet turuncu size yeter. Gücün simgesi turuncu özellikle aksesuarlarda tercih edilebilir. Birbirinden şık ve gösterişli kırmızı ve turuncular ile ister dekorasyonunuza enerji katın, isterseniz bu şıklığı sevdiğiniz kişiye armağan edin, her ikisinde de karlı çıkmanız mümkün.

Aşkınızı Kırmızı&Turuncu’nun ateşi ile ifade edin.

Pembe & Mor’un Gizemi
Romantik ve masalsı bir tat! Her şey filmlerdeki gibi tozpembe, değil mi? Onun yanında kendinizi pamuklara sarılmış gibi özel ve güvende hissediyorsanız, işte bu renkler tam size göre! Aşk renginiz pembe ise, eğlenceli ve hayat dolu bir aşık olduğunuzu, mor ile asalete verdiğiniz önemi vurgularsınız. Mutluluk aşılayan pembe ve mor ile dünyanın en güzel duygularını en saf haliyle yansıtmaya, sevgi dolu mesajlar vermeye hazır mısınız?

Romantik aşıkların gizemini keşfetmek için tıklayın.

Mavi & Siyah’ın Zarafeti
Zarif, özgür ruhlu ve tutkulu aşkların tercihi! Siyah asildir ve çekici bir şıklığa sahiptir. Duygusallığınızı ve onun yanında ne kadar huzurlu olduğunuzu hissettirmenin en kolay yolu siyah ve maviden geçer. Bu iki zarif renk, duygularınıza tercüman olurken bir yandan da o gizemli zarafeti gözler önüne serer.

Bu Sevgililer Günü’nde zarafet hediye edin!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.