Geri Dön

9 Kasım günün menüsü (doğum günü tarifleri)

Bugün ne pişirsem? Diyenler için hazırladığımız 9 Kasım günün menüsünde bugün doğum günü tarifleri var. 9 Kasım günün menüsü tarifleri bir doğum günü partisinde neler yapacağını bilmeyenler için hazırlandı. İşte 9 Kasım günün menüsü

9 Kasım günün menüsü (doğum günü tarifleri)

9 Kasım günün menüsü tariflerinde herkesi heyecanlandıran lezzetler sunuyoruz. Bir doğum günü partisi verseniz nasıl bir sofra hazırlarsınız? Konuya çok da hakim değilseniz işte sizin için hazırladığımız 9 Kasım günün menüsü ve doğum günü tarifleri..

Haberin Devamı


Doğum günü sofraları neden özel?


Evinizde ister kendiniz için ister çocuğunuz için ister eşiniz için bir doğum günü partisi vermek istediğinizde yiyecek olarak neler hazırlamanız gerektiğini biliyor musunuz? Eğer bu konuda çok bilginiz yoksa hazırladığımız tarifleri dikkatle uygulayabilirsiniz.
Öncelikle dikkat etmeniz gereken konu tatlı tuzlu ağırlığı. Pasta zaten olmazsa olmazlardan. Bunun yanına yapacağınız ağır tatlılar insanları bayabilir. Bu nedenle tatlı tuzlu dengesine dikkat etmeniz gerekir.

9 Kasım günün menüsü tarifleri neler?

Ahududulu çikolatalı pasta tarifi

Ispanaklı börek tarifi

Damla çikolatalı kek tarifi

Fıstık ezmeli kurabiye tarifi

Patatesli poğaça tarifi

Diyet yapanları da unutmadık


Evinizde harika bir doğum günü partisi veriyorsunuz. Ama katılacaklar arasında çok ciddi diyet yapanlar var. Onları da unutmayın ve pratik ve lezzetli bir diyet browni yapın.

Haberin Devamı


İşte diyet browni tarifi


Diyet browni malzemeleri


1 bardak yulaf kepeği
½ bardak süt
½ bardak pekmez
½ kabartma tozu
1 yumurta

Diyet browni nasıl yapılır?


Var olan tüm malzemeleri karıştırın. İçine dilerseniz ceviz parçaları da koyabilirsiniz. Keke kalıbına döktüğünüz karışımı 10 dakika pişirmeniz yeterli. Bir tencerenin içinde bitter çikolata eritin ve kekin üzerine dökün. Dondurma ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun

Tatlı Tuzlu Kurabiyeler

9 Kasım günün menüsü (doğum günü tarifleri)

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber