Geri Dön

26 Ekim günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)

26 Ekim günün menüsü için, akşam sofranıza neler koyacağınızı bilmiyorsanız, "Bugün ne pişirsem?" diyorsanız sizin için şahane tarifler hazırladık. İşte 25 Ekim günün menüsü ve pratik lezzetli tarifler...

26 Ekim günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)

Bugün ne pişirsem? deyip hemen PembeNar'ı açanlar yine pişman olmuyor. 26 Ekim günü menüsü hazırlamak için ekranlarınızın başına geçtiyseniz tariflerimizi vermeye başlayabiliriz.

Bugün tatlı menüsü

26 Ekim menüsünde size tatlı tarifleri sunuyoruz.Canı tatlı çekenler bugünkü menüyü çok sevecek. İster pratik, ister geleneksel , ister meyveli olsun hepsi birbirinden lezzetli tatlılarımız iştahınızı açacak.

26 Günün menüsünde neler var?


Kızarmış dondurma tarifi

Fırın sütlaç tarifi

Kedi dili tiramisu tarifi

Vişneli cheesecake tarifi

Pratik un kurabiyesi tarifi

Un kurabiyesini çok seviyorsunuz ancak onu yapacak kadar vaktiniz yok. Malesef bir çok kişinin derdi. O zaman pratik un kurabiyesi tarifi sizin için şahane olur. O zaman hemen başlayalım tarifimize.

Pratik un kurabiyesi malzemeleri

1 adet paket margarin
1 bardan pudra şekeri
Yarım bardak sıvı yağ
Kabartma tozu
Un

Pratik un kurabiyesi nasıl yapılır?

Daha önce verdiğimiz malzemlerden margarin, un, sıvı yağ ve kabartma tozunu derin bir kabın içine alın. Önce oda sıcaklığındaki margarini elinizle eritin ve üzerine un ilave edin daha sonra sıvı yağ ve kabartma tozunu da ekleyin. İyice yoğurduğunuzda hamur haline gelecek karışımın unu az gelirse ekleyebilirsiniz.

Hamurunuz olduktan sonra elinizle ceviz büyükliğinde parçalar koparıp yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsinizin üzerine koyun. Önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. Henz sıcakken üzerine pudra şekeri dökün ve soğumaya bırakın. Pratik un kurabiyeniz hazır

Afiyet olsun

Havuçlu Tarçınlı Kek

26 Ekim günün menüsü (Bugün ne pişirsem)

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber