Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Zuhal Topal kesenin ağzını açtı! 1.5 milyon dolarlık yeni ev

Şimdilerde Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Yemekteyiz' adlı programın sunuculuğunu yapan Zuhal Topal, ailesiyle Acarkent’e taşınıyor. 1.5 milyon dolara tripleks villa alan ünlü sunucu, geniş kapsamlı bir tadilat başlattı.

|

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 'Yemekteyiz' programının ünlü ismi, oyuncu Zuhal Topal; kazandıklarını gayrimenkule yatırmayı tercih etti. 1.5 milyon dolara Acarkent’ten tripleks villa alan Topal, taşınmadan önce geniş bir tadilata girişti.

Evlerini kendilerine uygun hale getirmeye çalışan Topal ve eşi Korhan Saygıner'in, sitenin sunduğu orman havasını çok sevdiği öne sürüldü.

Öte yandan 2008 yılında hayatını müzisyen ve prodüktör Korhan Saygıner ile birleştiren ünlü oyuncu, 2013 yılında da kızı Lina’yı kucağına almıştı.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.