Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Murat Başoğlu'nun keyfi yerinde

Temmuz 2017’de Muğla'nın Bodrum ilçesinde öz yeğeni Burcu Karadayı'yla uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden Murat Başoğlu zor günleri geride bırakmış görünüyor...

|

2 yıldır sıkıntılı bir süreç geçiren Murat Başoğlu, adliye çıkışı uzun sakallı ve perişan bir halde ağlarkenki görüntüleriyle hafızalara kazınmıştı...

Başoğlu'nun bu kez yüzü gülüyordu. Önceki gün sabah saatlerinde Gölköy'de bir otele gelen Murat Başoğlu, saatlerce otelde masaj yaptırdı. Rahatlayıp bahçeye çıkan Başoğlu orman içinde kalan alanda kafa dinledi.

Murat Başoğlu otelin iskelesine geçerken mutlu halleri objektiflere takıldı. İki yaşlı hanımefendinin fotoğraf çekilmesine yardım eden ünlü sunucu, objektiflerin görüntü aldığını fark edince gülerek poz verdi. Başoğlu, şezlongunda dergi okuduktan sonra denizdeki balıkları seyretti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.