Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kemer Country'de neşeli buluşma

Demirören Şirketler Grubu’na ait, uluslararası standartlara sahip Kemer Country Club, geçtiğimiz günlerde birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Ulusal ve uluslararası alanda birçok spor organizasyonunun düzenlendiği Kemer Country Club, bu defa kapılarını çocuklar, çevreciler ve yaza formda girmek isteyenler için açtı. Konuklar eğlenceli aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi...

|

Kendi haftalarını ilan ettiler
İlk defa 2011 yılında ABD’de kutlanan Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası, artık Türkiye’de de başlandı. Kemer Country Club’ta toplanan, sektörün önde gelen markalarının bir araya geldiği etkinlikte, nisan ayının üçüncü haftası Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası olarak ilan edildi.

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) öncülüğünde başlatılan girişimle, tüketicilerin farkındalığının arttırılmasının amaçlandığı açık hava organizasyonda, otomobil meraklıları ilk defa araçları test etme fırsatı buldu. Etkinlikte, Borusan Otomotiv Pazarlama İletişim Yöneticisi Gamze Şulen, Jaguar Pazarlama İletişim Yöneticisi Dilara Altuncu ve Lexus Türkiye Direktörü Selim Okutur da yer aldı.

Milliyet Ailesi Party Kids’de
Kemer Country Bol Pazar içinde yer alan Party Kids’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen şenlikte, minikler eğlenceye doydu. Milliyet ve Party Kids iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, çocuklar gün boyu oyunlar oynarken, gerçekleşen atölye çalışmalarıyla da hünerlerini sergiledi.

Organizasyona ev sahipliği yapan Sitare Kalyoncuoğlu, Milliyet çalışanlarını çocuklarıyla beraber kusursuz bir şekilde ağırlamak için herkesle tek tek ilgilendi. Trambolin, çuvalla koşma yarışması ve yüz boyama gibi oyunlarla, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Yazı sporla karşıladılar
Kemer Country Fitness Club ve Under Armour, yaklaşan yaz aylarını eğlenceli bir spor organizasyonuyla karşıladı.
Kemer Country Club’ın ev sahipliğini yaptığı organizasyonda, yaza formda girmek isteyenleri harekete çağıran Fat Burn Challenge’ta ödüller, sahiplerini buldu. Bisiklet, crosstrainer, koşu bandı, kürek, ağırlık çalışması, yüzme, boks, kick boks ya da personal training programlarından birinde, bir saatlik egzersizi tamamlayan katılımcılar 10 puan ve minimum 100 puanla dereceye girmeye hak kazandı.

Kemer Country Fitness Club’ın gelenekselleşen ve 170 sporcunun katıldığı Fat Burn Challenge’ı, Pumpkin Electro Wind’in sahibi Ayşegül Kader, Pegasus’tan gidiş dönüş Paris uçak biletinin sahibi Niko Karaca, Myndos Otel’de konaklamayı ise Habibe Genç kazandı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.