Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ferhat Yılmaz: Bana eşim cesaret verdi

Dört ayda 60 kilo veren Ferhat Yılmaz, TRT’nin ‘Kalk Gidelim’ dizisine dahil oldu. Oyuncu, kilo verme konusunda kendisini eşi Gökçe Uğur Yılmaz’ın cesaretlendirdiğini söyledi.

|

Ferhat Yılmaz, TRT 1’de yayınlanan ‘Kalk Gidelim’ dizisine İsmet rolüyle katıldı. Dört ayda 60 kilo veren oyuncu, seyirciyle buluşmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Obezitenin ciddi bir problem olduğuna değinen Yılmaz, “Eşimin de desteği beni bu yolda fazlasıyla cesaretlendirdi. Ailemle daha uzun bir ömür geçirmek istiyorum” dedi.

Nasıl gidiyor çekimler?
Çok keyifli. Tüm ekibin enerjisi, birbirine geçmiş durumda. Cennet ülkemizin her yeri ayrı güzel, Muğla da doğal güzelliğiyle bize enerji veriyor.

Ailenizi, İstanbul’u özlüyor musunuz?
Tabii ki özlüyorum. Eşimle 20 yıldır evliyiz ve haliyle İstanbul dışı işlere de alışkınız. Fırsat buldukça ailelerimiz Muğla’ya geliyor, biz arada gidebiliyoruz. Ama en çok zorlanan, 13 yaşındaki oğlum Poyraz.

Canlandırdığınız İsmet nasıl biri?
Hepimizin içinde iyi de var, kötü de... İsmet, bunun ikilemini kendi içinde yaşıyor. Vicdan sorgulaması da yapacak.

Dört ayda 60 kilo verdiniz. Motivasyon kaynağınız neydi?
Obezite ülkemizde çok ciddi bir problem. Bu problemi aşmak için de insanlar inanılmaz paralar harcıyor. Bence en başta yapmaları gereken, kendilerini anlayan ve sorunun kaynağını bulacak bir doktorla buluşmaları.
Şu an sık ve az yiyorum. Bu durum da enerjimi yükseltiyor. Her gün düzenli olarak spor yapıyorum ve kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Artık uykularım bile çok daha kaliteli. Kiloyla birlikte birçok sağlık problemine veda ettim. Eşim Gökçe Uğur Yılmaz’ın desteği de, beni bu yolda fazlasıyla cesaretlendirdi. Ailemle daha uzun bir ömür geçirmek istiyorum.

Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Olumlu tepkiler alıyorum ve kendimi muhteşem hissediyorum. İnsan kendini o kadar iyi hissediyor ki, sanki 10 yaş gençleşiyorsunuz. Daha sempatik ve yakışıklı hissetmeye başlıyorsunuz. Ekranda başka duruyorsunuz. Bunlar motivasyonunuzu yükseltiyor. Tabii kıyafetlerimi de tamamen değiştirmek zorunda kaldım...

"AKSİYON SEVİYORUM"
Komik roller sizin tercihiniz mi?
Aslında bu durum, kilo vermemle birlikte değişecek. Kilo, oyuncunun hareket alanını ve teklif edilen rol alternatiflerini kısıtlar. Haliyle rolün fiziksel durumunun, oyuncunun kendi fiziksel durumuyla da benzeşmesi gerekir. Kiloların gitmesiyle artan enerjim ve motivasyonum bu gidişatı etkileyecektir. Kısmet olursa polisiye içerikli bir projede olmak istiyorum. İçinde aksiyon olan işleri seviyorum.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.