Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Efsane geri mi dönüyor!

Şevket Çoruh’un 16 yıl yer aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisine döneceğine ilişkin haberler sosyal medyada gündem oldu.

|

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projesi ‘Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. 18 yıldır Kanal D’de ekrana gelen yapımın yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda, “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği dizinin 672’nci bölümüne ilişkin yeni tanıtım filmi sosyal medyada gündem oldu.

Fragmanda, yüzü belli olmayan ve gizemli bir karaktere yer verildi. Arif Müdür’ün (Can Başak), Rıza Baba’ya (Zafer Ergin), “Sen söyle; Mesut mu, değil mi?” dediği anlar ekrana yansıdı. Gizem içeren bu görüntüler, dizinin efsanevi karakteri Mesut Komiser’e benzetildi. Polis köpeği Garip’in, Mesut Komiser’in kokusunu algılayıp, koştuğu da görüldü. Şevket Çoruh, geçtiğimiz günlerde 16 sezon, 632 bölüm oynadığı ‘Arka Sokaklar’ın resmi hesabını takibe aldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.