Advertorial Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’ne geri sayım başladı
Sponsorlu

Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’ne geri sayım başladı

02.09.2022 - 11:54 | Son Güncellenme:

Luna Medya ve Ratel Medya ortak organizatörlüğünde bu yıl ilki düzenlenecek olan Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni teknoloji, iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getiriyor.

Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’ne geri sayım başladı

Luna Medya ve Ratel Medya, yeni metotlardan teknolojinin sanayiye ve iş dünyasına kazandırılmasına, Ar-Ge, teknoloji ve inovasyonun yaygınlaşmasından gelişen dünyaya sanayi 4,0'ü daha iyi anlatmak ve alanında başarılı isimleri bir araya getirmek amacıyla Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’ni düzenleyecek.

Haberin Devamı

SEKTÖRE YÖN VEREN MARKA VE İSİMLER

26 Eylül Pazartesi akşamı Wyndham Grand Levent İstanbul’da düzenlenecek gala gecesinin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Emre Karayel yapacak. Burcu Esmersoy ve Emre Karayel’in sunumlarıyla sektörüne yön veren marka ve isimlerle birlikte medya ve sanat dünyasının önemli isimleri de gecede yer alacak.

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül alacağı gecede Türk pop müziğinin başarılı ismi Ece Seçkin şarkıları ve sahne performansıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Yılın en iyilerinin ödül aldığı Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni’nde, ödüllerini alan başarılı isimler başarılı sunucu Ezgi Aşık’a kırmızı halı röportajlarıyla yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve gelecek projelerini anlatacak.